Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud chcete v Táboře opravdu najít práci, můžete využít Program podporovaného zaměstnávání, kterou lidem s Vaším postižením poskytuje nezisková organizace Fokus Tábor, která existuje od roku 2000. Tato služba nabízí podporu a informace, které vedou k získání vhodného zaměstnání. Ve Fokusu také funguje rukodělná chráněná dílna.

Další pracovní příležitosti poskytuje DITA, výrobní družstvo invalidů Tábor, anebo nezisková organizace Rolnička.

6 0
možnosti
Foto

Já dnes našel dvě nabídky on-line práce domů, pro redakci jednoho časopisu. Problém je v tom, že všude se dnes požaduje, aby uchazeč o práci něco uměl.

3 0
možnosti

To je furt fňukání....

Já jsem také v důchodu, už rok a zase tak moc si stěžovat nemohu..

Pravda, vzhledem k tomu, co jsem odvedl za celý život státu na daních, bych si představoval důchod vyšší, ale musím se smířit s tím, že v rámci oné mnou nechtěné "solidarity" to tak není..

Podle fotky jste docela mladý, takže nejen já, ale i jiní vám budou ještě hodně dlouho přispívat a vy budete fňukat, že máte málo...

Že vám není hanba..

6 4
možnosti

Nechci vás plašit ale vsadil bych si, že na podzim budou ceny potravin dvojnásobné.

4 0
možnosti
Foto

Za koho chcete kandidovat? Za ANO?

4 7
možnosti

Tipla bych to na komouše.

4 3
možnosti
Foto

Důchodci se mají zle . Včera jsem seděl u otevřeného okna a četl a na chodníku se bavila důchodkyně z našeho baráku. Dozvěděl jsem se, jak se zdražuje, že zdražily i smetanové sýry, které má její pes rád a každý sní dva až tři trojúhelníčky. Musel jekopupit, jinak by s ní nevydržela. Dnes ráno jsem šel pro auto a venku jiná důchodkyně, také z našeho baráku, čvaňhala a na chodbu si položila dva 1 kg. balíčky. Podíval jsem se nenápadně ze zvědavosti, co to je. Bylo to krmení pro psa a jeden balíček v ceně 1 500 Kč. Opravdu ti důchodci trpí Já jako důchodce nějak drahotu nepociťuji.

4 5
možnosti

J55a31n 20D60o13u38š21e14k

6. 5. 2022 17:51

Vy a ty vaše husté příběhy ze života. Nejdražší krmivo které jsem dokázal najít nebo kdy viděl bylo asi za 500 Kč za kg. Třeba mi ovšem rozšíříte obzory. Já kupuji asi za 200 kg a to už se plácám přes kapsu.

4 0
možnosti

Smutný blog, s jasnou vypovídací hodnotouR^

7 6
možnosti
Foto

Pro vás určitě. Pro mě je to blábol, který neříká vůbec nic. Nevím, zda jsem něco nepřehlédla, protože v tom zmateném textu se těžko orientuje, ale blog je označený tak, že Sumeček by měl být politik. Nenašla jsem, jaké strany je členem, ale asi nějaké rybářské :-/

4 6
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Jsem osobou se zdravotním postižením.  Vystudoval jsem Speciální pedagogiku. Zajímám se o rybaření a akvarijní ryby. Není mi lhostejné postavení lidí s tělesným a duševním postižením ve společnosti. Rád čtu Záhadu hlavolamu.

Podepisuji se jako Sumeček - akvarijní a sladkovodní ryba.

Chovám 2 Agapornise růžohrdlé. Skaláry a Bety bojovnice.

Ve svém akváriu chovám i 2 raky - raka modrého a raka modrého sp. Blue Moon.

Od roku 2019 jsem vášnivý rybář. V tomto roce jsem složil rybářské zkoušky, registoval jsem se jako člen Českého rybářské svazu a zdědil jsem rybářské vybavení po mém otci. Navázal jsem tak na historickou rodinnou tradici, kdy všichni muži v naší rodině byli rybáři.

Chytám  technikou "Na položenou" kapry v mimopstruhových revírech 421 034 - Lužnice 3. a 421 035 Lužnice 4.

Rybář - kaprař registrovaný v Jihočeském územním svazu, v místní organizaci Tábor.

Jsem "Tichý blázen", který prosedí na rybách celé hodiny,dny, měsíce a roky. Uklidňuje mne pobyt v přírodě u řeky Lužnice. Mám to i jako součást psychoterapeutického plánu konzultovaný mým psychiatrem a i mým psychologem.

Také rád sleduji tzv. mysteriózní hororry, například V Zajetí démonů, Sinister I a II.

Zde v mém blogu píšu o sociální tématech postižených, rybaření a akvaristice. 

Mám těžké deprese a ůzkosti. Trpím Smíšeným úzkostně depresivní oněmocněním a Generalizovanou úzkostnou poruchou - F 41.1 a 41.2.

Jsem Agorafobik F 40.0 - mám strach z otevřených prostor, z prostor, kde je hodně lidí (např. náměstí...)

K tomu mám kvadrusyptomatologickou Dětskou mozkovou obrnu G 80 a Šeroslepost H 53. 6.

Mám ID 1. stupně.

Každých 14 dní chodím na psychiatrii a psychoterapii

Přesto se snažím užívat života v rámci svých možností.

Klid na Duši, Sumeček

Seznam rubrik